Menu closed
Mannen met constitutioneel eczeem zijn aan het hardlopen

Ondersteuning voor het vaststellen van jouw DOELEN

Het onder controle houden van jouw constitutioneel eczeem kan lastig zijn. Opvlammingen en lichamelijke klachten kunnen in de weg staan om je gewone leven te leven en je met frustraties laten zitten.1

Maar je staat er niet alleen voor.

#GOALS is een internationaal programma dat is opgezet om mensen met constitutioneel eczeem te ondersteunen die bij een groep willen horen die de controle over hun behandeling behoudt en zichzelf hogere doelen stelt. Het programma is ontwikkeld met inzichten van toonaangevende patiëntengroepen en medische experts.

Valeria Corazza, President, APIAFCO, Italië

Dr. Ignasi Figueras, dermatoloog, Bellvitge Universitair Ziekenhuis, Spanje

Dirk van der Veen, bestuurslid VMCE, Nederland

Andrew Proctor, algemeen directeur National Eczema Society, VK

Sereina de Zordo, Hoofd Gespecialiseerde Diensten, aha!, Zwitserland

“Patiënten netwerken zijn cruciaal om patiënten te bereiken die het lastig vinden gesprekken te voeren over de impact van CE op hun leven.”
Andrew Proctor, algemeen directeur National Eczema Society, VK

Nuttige bronnen

National Eczema Society

Een toonaangevende Britse organisatie die een uitgebreid scala aan informatie, adviesdiensten en bronnen over eczeem biedt.

Ga naar website

VMCE

De Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem in Nederland die voorlichting, informatie en steun biedt aan patiënten met eczeem.

Ga naar website

Begin met het stellen van jouw DOELEN

Aan de slag

Referentie

  1. Publicatie survey Eli Lilly Atopic Dermatitis Patiënttevredenheid en Onvervulde Behoeften afgenomen bij 2314 patienten uit 10 verschillende landen. Eli Lilly and company